19-04-06

Paashaas valt klant aan

Paashaas valt klant aan

Een twintiger die ingehuurd was om paashaas te spelen in een winkelcentrum in Fort Myers in de Amerikaanse staat Florida, is zijn job kwijt. Niet moeilijk: de 22-jarige Arthur J. McClure viel een klant aan en zette zijn paashaasmasker af.

McClure ging met klanten op de foto. Erin Johannson wou ook een foto, maar werd heel kwaad toen ze merkte dat de fotostand tien minuten vroeger dan voorzien dicht ging. McClure zette daarop zijn paashaasmasker af en zou Johannson een klap in het gezicht hebben verkocht. Tientallen mensen, waaronder vele kinderen, waren getuige van het incident.

McClure ontkent dat hij Johannson heeft geslagen. Hij zegt dat hij gewoon wou tussenkomen in een ruzie tussen Johansson en zijn vrouw Crystal Frechette, die de foto's van de klanten nam. McClure zette naar eigen zeggen zijn paashaasmasker af omdat hij het te warm kreeg na negen uur lang met het pluchen masker rondgelopen te hebben. "Mijn t-shirt zat onder het zweet. Ik moest bijna braken", zei McCLure.

De directie van het winkelcentrum heeft intussen zich publiek verontschuldigd bij de ouders en de kinderen. Het bedrijf dat de fotostand beheert, heeft McClure en zijn vrouw Frechette maandag ontslagen. De twee zijn aangeklaagd voor geweldpleging en het verstoren van de orde.

13:25 Gepost door tapis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.