22-04-06

rondlopen met 12 spijker in hoofd

Man liep rond met 12 spijkers in schedel


Een man die in een ziekenhuis in Oregon ging klagen over hevige hoofdpijn, bleek maar liefst 12 spijkers in zijn schedel te hebben zitten. De man probeerde zich eind vorig jaar met een spijkerpistool van het leven te beroven.

Neurologen hebben de spijkers na een operatie weten te verwijderen. De man zal daar volgens de artsen geen ernstige gezondheidsklachten aan overhouden. Het bericht staat in de nieuwste editie van het medisch vakblad Journal of Neurosurgery. De identiteit van de 33-jarige man werd niet bekendgemaakt.

Vijf centimeter
De man was onder invloed van meta-amfetamines toen hij vorig jaar de spijkers één voor één in zijn hoofd schoot. De spijkers waren niet zichtbaar toen de artsen de man voor de eerste keer onderzochten. Groot was hun verbazing toen ze een dag later de röntgenfoto's van de schedel bekeken.

Er zaten zes spijkers tussen het rechteroog en rechteroor van de man. Onder het rechteroor zaten er twee spijkers. Aan de linkerkant van zijn schedel staken nog eens vier spijkers. De spijkers hadden een lengte tussen de 3,8 en 5 centimeter. De man verklaarde eerst dat hij een ongeval met een spijkerpistool had gehad. Daarna gaf hij pas toe dat het een zelfmoordpoging betrof.

De spijkers hebben geen kritieke bloedvaten doorboord. De man was in verbazend goede gezondheid toen hij werd overgebracht naar het ziekenhuis Oregon Health & Science University in Portland waar de nagels werden verwijderd. De patiënt werd daarna ondergebracht in een psychiatrische afdeling. Na een maand pakte hij daar, tegen het advies van het verplegend personeel in, zijn biezen.

14:44 Gepost door tapis | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Er lopen toch wel gekke op deze aardbol he

groetjes viv

Gepost door: viv | 22-04-06

De commentaren zijn gesloten.