08-05-06

de naakte timmerman

Ontslagen timmerman zaagde het liefst naakt

Timmerman Percy Honniball kreeg in oktober vorig jaar te horen dat hij niet langer welkom was in het huis waar hij al enkele dagen bezig was met een klus. De 50-jarige man uit San Francisco (Californiƫ) dacht dat het misschien aan de lamentabele kwaliteit van zijn getimmerde boekenkasten lag. Dat bleek niet het geval.

De man was niet langer welkom omdat hij het liefst van al zijn kasten naakt timmerde. Hij werd op 21 april na een uitvoerig onderzoek aangeklaagd voor exhibitionisme. Het waren buren die alarm sloegen toen ze een poedelnaakte Honniball met planken zagen sjouwen. Hij zaagde ook in zijn blootje de planken door. De buren waarschuwden de bewoner van het huis, die op het ogenblik van de feiten niet thuis was. De exhibitionist kwam al drie keer eerder met het gerecht in aanraking.

Aan de politie van Oakland vertelde Honnibal onder meer dat hij naakt beter werk kon afleveren en op die manier zijn kleren niet vuil hoefde te maken. De man verschijnt binnenkort voor de rechter en excuseerde zich al bij de bewoner.

18:21 Gepost door tapis | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.